Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

27 Kasım 2017 Pazartesi - Doçent Olan Öğretim Üyelerimiz

Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanını almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz Kimya Bölümü'nden Doç.Dr.Nihal DELİGÖNÜL ve Doç.Dr.Burcu GÜRDERE, Fizik Bölümü'nden Doç.Dr.Fikret YILMAZ ve Matematik Bölümü'nden Doç.Dr.Serkan DEMİRİZ'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Prof.Dr. Hanifi VURAL

Dekan Vekili

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.