Fakültemiz İdari Personeli İle Toplantı

Fakültemiz İdari Personeli İle Toplantı

•  12 Ocak 2022 Çarşamba

Fakültemizde görev yapan idari personelimiz ile bir toplantı gerçekleştirdik. Dekanımız Prof.Dr. Ercan Tunç idari personelimize yıllardır Fakültemizde vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, birlikte uyumlu bir şekilde çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İdari personelimize yönelik olarak Dekanlığımız tarafından ilk defa gerçekleştirilen Personel Memnuniyet Anketi doğrultusunda en fazla oy alan personellerimizden Hakan Duran, Hasan Aslan ve Yakup Uslu'ya plaketleri, diğer idari personellerimize de teşekkür belgeleri Dekanımız Prof. Dr. Ercan Tunç, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Türkmen, dekan yardımcılarımız ve fakülte sekreterimiz tarafından takdim edildi. Dekanlık olarak tüm personelimize katkılardan dolayı teşekkür ederiz.