Dekanımız Prof. Dr. Ercan TUNÇ Fakültemiz İdari Personelleri İle Bir Toplantı Gerçekleştirdi

•  4 Şubat 2020 Salı

Dekanımız Sayın Prof.Dr.Ercan TUNÇ, Dekan Yardımcılarımız Doç.Dr.İsmet TÜRKMEN, Dr.Öğr.Üyesi Emel CANPOLAT ve Fakülte Sekreterimiz Kaya Mustafa YURDAER, Fakültemiz İdari Personelleri ile bir araya gelerek, idari personelin kendi alan ve sorumlulukları ile ilgili konularda istişarelerde bulunulmuştur. İdari personelin verimliliği ve motivasyonunun sağlanmasına yönelik yapılması gerekenlerin görüşüldüğü, samimi bir ortamda gerçekleşen toplantımız dilek ve temennilerin alınması ile sona ermiştir.