"Umuda Işık Olmak İster misin?"

"Umuda Işık Olmak İster misin?"

•  22 Mayıs 2024 Çarşamba

Fakültemiz Şehit ERDEM Konferans Salonu'nda organ bağışı ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla "Umuda Işık Olmak İster misin?" etkinliği düzenlendi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Solmaz'ın açılış konuşmasının ardından Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi Doku ve Organ Nakli Koordinatörü Canan CAN tarafından doku ve organ bağışının önemi, süreç ve yasal prosedürlerle ilgili bilgilendirme yapıldı. Etkinliğin son kısmında projede görevli Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencisi Fatma MEYDAN tarafından maketler üzerinde organ bağışının önemine vurgu yapıldı ve Üniversitemiz öğrencilerinin hazırladıkları kısa bir film gösterimi ile etkinlik tamamlandı. Etkinliğimize katılan Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan DEMİR'e, öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.