TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ GENÇ TEMA KULÜBÜ ETKİNLİĞİ

•  2 Kasım 2021 Salı

TOGU Genç TEMA Kulübü, çevre temizliği hususunda duyarlılığı artırmak için Merkezi Yemekhane önü ve Fen Edebiyat Fakültesi bahçesinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

Çevre temizliği etkinliğine Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan TUNÇ, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesı Emel CANPOLAT ve Fakülte Sekreteri Mustafa YURDAER destek oldu.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Ercan TUNÇ, TOGU Genç TEMA Kulübü'ne yapmış oldukları bu değerli etkinlik için teşekkürlerini sundu.

Genç TEMA Başkanı Meryem Mavili ve Genç TEMA Kulübü gönüllüleri, çevre farkındalığı için çalışmalarına devam edecekler.