Tokat İl Jandarma Komutanı ve Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı'ndan Fakültemize Ziyaret

•  11 Mart 2024 Pazartesi

Tokat İl Jandarma Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Sabri KÜYÜK ve Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanımız Fehmi ÇANKAYA tarafından Fakültemize bir ziyaret gerçekleştirildi. Konuklarımız Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Alpaslan DEMİR'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.