İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Etkinliği: Shakespeare Sahnemizde

•  22 Mayıs 2024 Çarşamba

Fakültemiz İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri tarafından "Shakespeare Sahnemizde" adlı oyun sergilendi. Dr. Öğr. Üyesi Nihal DEMİRKOL AZAK ve Arş. Gör. Tansel GÖKSU tarafından hazırlanan ve Eren AZAK'ın oyuncu eğitmenliğini ve danışmanlığını yaptığı oyunda "Romeo ve Juliet", "Macbeth", "Hamlet" ve "Bir Yaz Gecesi Rüyası" oyunlarından seçkiler izleyicilerin beğenisine sunuldu. Şehit Ömer HALİSDEMİR Konferans Salonu'nda düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu oyunun sonunda katkı sağlayan hocalarımıza ve oyunculara Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan DEMİR tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Bu tür etkinliklerde buluşmak dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.