Valimiz ve Rektörümüzden Fakültemiz İlaç-Kozmetik, AR-GE ve Ürün Geliştirme Laboratuvarına Ziyaret

Valimiz ve Rektörümüzden Fakültemiz İlaç-Kozmetik, AR-GE ve Ürün Geliştirme Laboratuvarına Ziyaret

  •  22 Mayıs 2024 Çarşamba
  •  140 Görüntüleme
  •  Yazdır

Tokat Valiliği ve Üniversitemiz iş birliği ile Fakültemiz İlaç-Kozmetik, AR-GE ve Ürün Geliştirme Laboratuvarında "Komana" markasıyla kolonya ve sıvı sabun üretimi yapılmaya başlandı. Bu kapsamda Valimiz Numan HATİPOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ Fakültemize gelerek laboratuvarda incelemelerde bulundu. Tokat’ta yetişen üzüm, şakayık ve akzambaklardan üretilen kolonya ve sabunların üretimi hakkında Prof. Dr. Yakup BUDAK tarafından Valimiz ve Rektörümüze bilgi verildi. Laboratuvarda yapılan çalışmaları ve satışa sunulmak üzere hazırlanan ürünleri yerinde inceleyen Valimiz Numan HATİPOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ son olarak proje ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Fakülte olarak ilimiz adına katkı sağlayacak böylesine önemli bir projenin parçası olmaktan dolayı gurur duyuyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.



Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Taşlıçiftlik Yerleşkesi, Tokat / Türkiye Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.