Fakültemiz Bilim İnsanlarından Büyük Başarı

Manşetler

Fakültemiz Bilim İnsanlarından Büyük Başarı

•  18 Eylül 2024 Çarşamba

Fakültemizden bilim insanları Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi”nde yer aldı. 2023 Yıl Bazlı Etki Sıralamasında Kimya Bölümü'nden Prof. Dr. Cemil Alkan ve Prof. Dr. Mustafa Tüzen, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nden ise Doç. Dr. Oğuz Özbek yer aldı. Kariyer Boyu Etki Sıralamasında yine Kimya Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Mustafa Tüzen, Prof. Dr. Cemil Alkan ve Prof. Dr. Durali Mendil listede yerini aldı.
“Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi”ne girmeyi başararak bizleri gururlandıran öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.