2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ 1. SINIF ORYANTASYON PROGRAMI

•  24 Eylül 2024 Salı

Değerli öğrencilerimiz,

Tarihi dokusu ve kültür birikimiyle Anadolu'nun kadim şehirlerinden biri olan Tokat'ımıza, Üniversitemize ve Fakültemize hoş geldiniz. Fakültemizdeki lisans programlarımızı tercih ederek aramıza katılımınızdan dolayı sizleri kutluyoruz. Fakültemizi ve bölümlerinizi daha ilk haftadan itibaren yakından tanımanızı ve 4 yıllık eğitiminiz süresince ihtiyaç duyacağınız bilgilere ulaşmanızı sağlamak amacı ile 25 Eylül 2024 Çarşamba günü Fakülte Oryantasyon Programı, 26 ve 27 Eylül 2024 tarihlerinde ise aşağıdaki takvimde belirtilen şekilde Bölüm Oryantasyon Programları gerçekleştirilecektir. Fakülte Oryantasyon Programı kapsamında ayrıca Şehir Gezisi planlanmış olup, öğrencilerimiz danışmanları eşliğinde geziye katılacaklardır. Otobüsler saat 14:30’da Fakültemiz Dekanlık girişinin karşısından hareket edecektir.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının sizler için güzel bir dönem olmasını temenni eder, öğrenim yaşantınız boyunca başarılar dileriz.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı