Dekanımız "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi"nde Yer Alan Öğretim Üyelerimizle Bir Araya Geldi.

•  3 Ekim 2024 Perşembe

Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan DEMİR Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan "Dünyanın En Etkili Bilim Adamları Listesi"nde yer alarak büyük bir başarıya imza atan öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Mustafa TÜZEN, Prof. Dr. Durali MENDİL, Prof. Dr. Cemil ALKAN ve Doç. Dr. Oğuz ÖZBEK ile bir araya geldi. Dekanımız başarılarından dolayı öğretim üyelerimizi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.