2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıf Fakülte ve Bölüm Oryantasyon Programlarımız Gerçekleştirildi.

•  4 Ekim 2024 Cuma

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Fakültemize yerleşen öğrencilerimizin yeni ortamlarına uyum sağlaması, 4 yıllık eğitimleri süresince ihtiyaç duyacakları bilgilerin verilmesi, Fakültemiz akademik ve idari yapısının tanıtılması amacıyla 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat: 13:30’da Şehit Ömer HALİSDEMİR Konferans Salonu’nda Fen Edebiyat Fakültesi Oryantasyon Programı gerçekleştirildi. Oryantasyon Programına Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan DEMİR, Dekan Yardımcılarımız Doç.Dr. Hüseyin Baha ÖZTUNÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Emel CANPOLAT, Fakülte Sekreterimiz Mustafa YURDAER, dekanlık idari personelimiz, bölüm sekreterlerimiz, danışmanlarımız ve 1. sınıf öğrencilerimiz katıldılar. Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan DEMİR tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından dekan yardımcılarımız tarafından Fakültemizi tanıtan bir sunum gerçekleştirildi. Fakülte Oryantasyon Programı sonrasında öğrencilerimiz danışmanları eşliğinde ve Tarih Bölümü'nden Arş Gör. Emine ÇELİKKUT SERÇEK'in rehberliğinde Üniversitemiz tarafından tahsis edilen araçlarla kendileri için organize edilen Şehir Gezisine katıldılar.

Bölümlerimizin Oryantasyon Programları 26-27 Eylül 2024 tarihlerinde Fakültemiz Şehit Erdem DİKER Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Bölüm öğretim elemanları, danışmanlar ve 1. sınıf öğrencilerimizin katıldığı Bölüm Oryantasyon Programlarında öğrencilerimize bölüm tanıtımları yapılarak, ders programı, değişim programları, yatay geçiş, sınavlar, zorunlu staj gibi eğitimleri boyunca ihtiyaç duyacakları konular hakkında bilgiler verildi.

Hem Fakülte hem de Bölüm Oryantasyon Programlarının öğrencilerimiz için verimli geçtiğini ümit ediyor, kendilerine eğitim hayatları boyunca başarılar diliyoruz.