Kimya Bölümü Önlük Giyme Töreni

Manşetler

Kimya Bölümü Önlük Giyme Töreni

•  5 Ekim 2024 Cumartesi

Fakültemiz Kimya Bölümü tarafından Kimya Bölümü 1. sınıf öğrencilerine mesleki aidiyet duygusu kazandırmak amacıyla Önlük Giyme Töreni düzenlendi. Şehit Erdem DİKER Konferans Salonunda düzenlenen törene Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan DEMİR, Dekan Yardımcısı Emel CANPOLAT, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer IŞILDAK, Kimya Bölümü anabilim dalı başkanları, öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz katıldı.

Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer IŞILDAK yapmış olduğu açılış konuşmasında Kimya Bölümü ve faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, törenin sponsorluğunu üstlenen Medichem Kimya San. Tic. Ltd. Şirketi'ne teşekkürlerini sundu. Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan DEMİR konuşmasında Kimya Bölümü’nün gerek deneyimli akademik kadrosu gerekse yapmış oldukları bilimsel faaliyetler açısından önemini vurgulayarak öğrencilerin 4 yıllık eğitimleri boyunca bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti. Açılış konuşmaları sonrasında sırasıyla Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan DEMİR ve öğretim üyeleri tarafından öğrencilerimize önlükleri giydirildi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı olarak genç kimyager adaylarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim hayatı diliyoruz.