Özbekistan Kokand Devlet Pedagoji Enstitüsü Öğretim Üyelerinden Fakültemize Ziyaret

•  7 Ekim 2024 Pazartesi

Özbekistan Kokand Devlet Pedagoji Enstitüsü, Pedagoji ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü'nden Doçent Maftuna RUZİKULAVA ve Yabancı Diller Fakültesi'nden Hilola EZNAZAZOVA bir ay süreliğine akademik çalışmalar yapmak üzere Üniversitemize geldiler. Konuk akademisyenlerimiz Fakültemize gelerek Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan DEMİR'i makamında ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.