TÜBİTAK 4007 "Tokat Bilim Şenliği 2" Projesine Fakültemiz Biyoloji Bölümü'nden Katkı

•  7 Ekim 2024 Pazartesi

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Tokat Belediyesi işbirliğinde hazırlanan ve yürütücülüğü Dr. Murat Urfalıoğlu'nun yaptığı TÜBİTAK 4007 "Tokat Bilim Şenliği 2" isimli projeye Biyoloji Bölümü öğretim üyelerimiz 2 farklı atölye çalışması ile katıldılar. Doç. Dr. Adem KESKİN "Mikrodünya: Sulardaki Mücevherler", Doç. Dr. İlyas CAN ise "Hayvanlar Alemini Tanıyalım" adlı çalışmaları ile etkinliğe katılım sağladılar. Öğretim üyelerimiz tarafından düzenlenen atölye çalışmalarına Tokat il merkezinde yer alan farklı okullarda eğitim gören 600’den fazla öğrenci katıldı.  Etkinliğin son gününde atölye çalışmaları tüm vatandaşlarımızın ziyaretine açılarak konu ile ilgili bilgiler verildi.