Coğrafya Bölümü Kahvaltı Etkinliği

Manşetler

Coğrafya Bölümü Kahvaltı Etkinliği

•  17 Ekim 2024 Perşembe

Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü'ne yeni gelen öğrencilere geleneksel olarak her yıl düzenlenen kahvaltı etkinliği bu yıl da Üniversitemiz sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alpaslan DEMİR, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hüseyin Baha ÖZTUNÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Emel CANPOLAT, Fakülte Sekreteri Mustafa YURDAER, Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Mete DOĞAN ve Coğrafya Bölümü akademik ve idari personelinin katıldığı etkinlikte 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında yeni gelen öğrencilere başarı dilekleri iletildi.